Vine fra Rioja Alta

 

Bodegas Ramirez de la Piscina

Om kort tid lancerer vi vores nyeste samarbejdspartner, Bodegas Ramirez de la Piscina, som er lokaliseret i Sonsierra i Rioja Alta, der er det højest beliggende vindyrkningsområde i Rioja. Som med vores andre huse er det et familieejet hus, der baserer sig  på generationers stolte traditioner, men som samtidig har formået at modernisere og tilpasse produktionen til kundernes krav om kvalitet og fornyelse. I denne video kan du få et indblik i husets historie og status.
 

Et link til Bodegas Ramirez de la Piscina

Fadlagret hvidvin fra Ramirez de la Piscina

Af druerne Viura og Chardonnay (50/50%) – årgang 2018 – Alc/Vol. 13%
 
Vinen kombinerer på fremragende vis friskheden fra viuradruen med fedmen fra chardonnay. Bleg, klar og ren citronfarve med lette gyldne detaljer. På næsen føles aromaer af frugt med lette berøringer af egetræ. I munden mærkes friskhed og syre ved indgangen med en behagelig fornemmelse fra fadene. Eftersmagen slutter med frugtagtig og frisk smag.
 
Kr. 99,- (Klar til levering 23. oktober 2020)

Crianza fra Ramirez de la Piscina

Af druen Tempranillo- årgang 2016 – Alc/Vol. 14,5%

Intens rubinrød farve med let violet skær. På næsen viser det aromaer af røde frugter, der er karakteristiske for Sonsierraområdet, sammensmeltet med antydninger af krydringen fra såvel amerikanske som franske fade. I munden er den velsmagende, krydret, struktureret med nogle antydninger til vanilje og kaffe og en god balance mellem eg og vin. Eftersmagen holder længe i munden.
 
Kr. 89,-  (Klar til levering 23. oktober 2020)

Signatur Reserva fra Ramirez de la Piscina

Af druen Tempranillo- årgang 2016 – Alc/Vol. 14,5%
 
Dette er en smuk tøndemodet vin, der præsenterer både ungdoms- og modenhedsegenskaber. Kirsebærrød farve med violette nuancer. På næsen viser den en god balance mellem moden frugt og fint egetræ. Denne balance manifesteres også i munden med træ, alkohol og tanniner, alt sammen meget godt kombineret med antydninger af krydret vanilje, der kommer fra det delikate egetræ. Vinen holder længe på ganen med en lang eftersmag.
 
Kr. 139,-  (Klar til levering 23. oktober 2020)

Gran Reserva fra Ramirez de la Piscina

Af druen Tempranillo- årgang 2013 – Alc/Vol. 14,5%
 
Dyb rubinrød, næsten uigennemsigtig, med en rød kant, som lige er begyndt at få nogle lædernoter. Næsen er rig, udviklet, dejlig med noter af mørk kirsebær, krydderier, noget vanilje og et strejf af fad. Mundfølelsen er rig, generøs, krydret, medium fyldig plus med fremtrædende, men pænt integrerede tanniner, god syre og noter af mørke kirsebær, krydderier og et strejf af vanille og fad. Meget typisk og klassisk Rioja Gran Reserva, selvom den stadig er ungdommelig. Denne vin har en stor fremtid!
 
Kr. 179,-  (Klar til levering 23. oktober 2020)
barbastrovin-bodegasramirezdelapiscina

BARBASTRO VIN