Vinsmagning

 

Book en vinsmagning

Vi kommer meget gerne ud og laver en privat vinsmagning – enten i dit hjem, din forening eller i dit firma. Konceptet er enkelt – du lægger et egnet lokale til – vi medbringer vin, de rigtige glas og nogle enkelte snacks. Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Online Vinsmagning

Da tiderne i øjeblikket ikke lige er til at mødes fysisk arbejder vi med forskellige koncepter omkring online vinsmagning.

Vores mest spændende tiltag er en vinsmagning, som vi arrangerer i samarbejde med en af vores leverandører, hvor en repræsentant fra vingården kommer direkte og virtuelt ind i dit hjem og fortæller om deres spændende produkter samt om lokale og historiske forhold omkring produktionen.

Er du i en vinklub pakker vi spændende vine fra vores sortiment, som I kan enten nyde i jeres eget lille sluttede selskab eller måske få “besøg” af en af os, der guider jeres smagsoplevelse på en social platform efter jeres ønske og behov.

Du kan også vælge en af vores smagskasser, hvor du sammen med din kæreste, ægtefælle eller en god ven kan nyde en enkelt flaske i ro og mag, idet vi hver uge laver en lille introduktion til de produkter, som vi markedsfører.

barbastrovin-vinsmagning

BARBASTRO VIN